.Φίλες και φίλοι .Ο Συλλογός μας έχει προγραμματίσει και θα παρουσιάσει αφιέρωμα στον Μεγάλο Έλληνα Νομπελίστα ποιητή ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ.ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2018 στην αίθουσα πολιτιστικού οργανισμού ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου ώρα 19.00.------Θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στα Επτάνησα την όμορφη Ζάκυνθο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 26-27-28 Μαίου 2018 .Δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή χρησημοποιώντας τα τηλέφωνα των μελών του Διοκητικού Συμβουλίου τα οποία θα βρείτε καταχωριμένα στην σελίδα Διοικητικό Συμβούλιο. Σας γνωρίζουμε ότι το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας κάθε Τετάρτη Βράδυ ώρα 20.00-22.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Μπορείτε και εσείς να μετάσχετε .Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944231529 - 6976197166 -6942938282 ....... Η τετράφωνη μικτή χορωδία του Συλλόγου μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού από τα Επτάνησα και γενικότερα την Ελλάδα υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Λαζαρίδη κάθε Παρασκευή Βράδυ ώρα 20.00-22.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου. Μπορείτε και εσείς να μετάσχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120-6944720801

ΕκδηλώσειςΠολιτιστικές - Εορταστικές εκδηλώσεις
Εορτασμός της 144 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα με ομιλιτή τον τότε αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών φιλόλογο Ευρυπίδη Γαραντούδη.

Εορτασμός της 145 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα  και η συμβολή της στα γράμματα και της τέχνες της Ελλάδας με ομιλίτρια την καθηγήτρια της νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λίντα Παππαγαλάνη.

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή της μοναξιάς και της θάλασσας Νίκου Καββαδία.( παρουσίαση από τον φιλόλογο καθηγητή κ. Γεράσιμο Μασούρα)

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Ανδρέα Κάλβου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή  Άγγελου Σικελιανού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου Ποιητή Διονυσίου Σολωμού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Περισσότερα ΕΔΩΗ ζωή και το έργο της Επτανήσιας ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Κερκυραίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Ήθη και έθιμα της αποκριάς στα Επτάνησα(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)


Βραδυά Επτανησιακής καντάδαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας 16-12-2017 CROWN HALL  
 Περισσότερα ΕΔΩ


Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 13-1-2018
Περισσότερα ΕΔΩ