.Φίλες και φίλοι. Σας ευχαριστούμε για την αθρόα προσέλευση σας στον ετήσιο χορό μας και στην γιορτινή μας εκδήλωση όπου και κόψαμε την πίτα του Συλλόγου . Υπόσχεση μας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της στήριξης που μας παρέχετε ..... Σας γνωρίζουμε ότι το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας κάθε Τετάρτη Βράδυ ώρα 20.00-22.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Μπορείτε και εσείς να μετάσχετε .Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944231529 - 6976197166 -6942938282 ....... Η τετράφωνη μικτή χορωδία του Συλλόγου μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού από τα Επτάνησα και γενικότερα την Ελλάδα υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Λαζαρίδη κάθε Παρασκευή Βράδυ ώρα 20.00-22.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου. Μπορείτε και εσείς να μετάσχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120-6944720801

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας ( Φωτο - video )Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου πραγματοποίησε  τον ετήσιο χορό του στο CROWN HALL στο Νέο Ηράκλειο Αττικής παρουσία Επτανησίων και φίλων του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είχε φροντίσει με άψογη οργάνωση  σε συνεργασία με την διεύθυνση του κέντρου  για μια υπέροχη διασκέδαση που διήρκεσε μέχρις αργά τις πρωινές ώρες της επομένης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος στην αναφοράτου γιαυτή την εκδήλωση  είπε μεταξύ των άλλων:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και αυτή την φορά για μια άρτια οργάνωση εφάμηλη της κουλτούρας και γενικότερα της πορείας του Συλλόγου μας.Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της αγάπης και της εμπιστοσύνης με την οποία και μας περιβάλλετε όλα τα χρόνια.
Υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε αυτό που μπορούμε και προσφέρουμε.Αγάπη αλληλοεκτίμηση σεβασμό  άψογη διοικητική οργάνωση απόλυτη διαφάνεια και προσφορά στον ποιοτικό πολιτισμό.Όλοι πλέον γνωρίζετε ποιοι είμαστε, ποιες οι δυνατότητες μας και ποια η πολιτιστική μας προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζουμε  με σεβασμό  στον πολιτισμό και τους θεσμούς, Συνεχίζουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε  με ανιδιοτέλεια πρόγραμμα και όραμα.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος  κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, οιΔημοτικοί Σύμβουλοι κ.Νίκος Μαγγανάρης, κ.Χρήστος Κιούπης , κ.Έλενα Ζέρβα Γκιουρτζιάν, και οι πρόεδροι των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας.Των Ηπειρωτών κ.Ηλίας Χρηστάκος –των Πελοποννησίων κ. Δημήτρης Κατσούλας,των Κρητών κ. Βασίλης Χαρισάκης,των Θεσσαλών κ. Γιάννης Κουσαίτης και των Ρουμελιωτών κ. Χρήστος Φλώρος..

Φίλες και φίλοι
Σας ευχαριστούμε που με αγάπη και κατανόηση είσαστε κοντά μας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας σε ένα κέντρο διασκέδασης που επιλέξαμε όχι τυχαία ,με υπέροχη μουσική και πολύ καλό μενού. Σας ευχαριστούμε για το κέφι που δημιουργήσατε, και την χαρά που σκορπίσατε αλλά και την οικονομική στήριξη που μας παρέχετε την μοναδική σε ετήσια βάση  που αποκομίζει ο Σύλλογος.
Ευχαριστούμε  επίσης τον εμπορικό κόσμο της περιοχής  και γενικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης για την σημαντική τους συμβολή στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου,

 Ευχαριστούμε και  τον ερασιτέχνη φίλο φωτογράφο Κυριάκο Μπούρα που με υπομονή και αγάπη αποθανάτισε  για όλους μας όμορφες στιγμές.

Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη ποιοτική μας εκδήλωση ,όχι για να αποδείξουμε ότι και εμείς μπορούμε αλλά επειδή έτσι συνηθίζουμε και αυτό επιβάλλεται για την δική σας περισσότερο ανθρώπινη καθημερινότητα αλλά και την στήριξη που απαιτείται στον χειμαζόμενο ποιοτικό πολιτισμό.
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου  2018 σας περιμένουμε στην Αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού στο ισόγειο του Δημαρχείου στην μεγάλη γιορτινή μας εκδήλωση με την χορωδία μας,με θεατρικό επτανησιακό μονόπρακτο και το χορευτικό μας με χορούς από τα Επτάνησα την Νάουσα και την Βέροια.Σας περιμένουμε να κόψουμε  την πίτα μας και να ανταλλάξουμε ευχές.

Φωτογραφίες: Κυριάκος Μπούρας - Γιάννης Ζαβιτσάνος


Περισσότερες φωτογραφίες:video :Κυριάκος Μπούρας - Γιάννης Ζαβιτσάνος

  
Περισσότερα video :

https://youtu.be/7s3M0uVHJIo

https://youtu.be/tkU7YU_aS1w

https://youtu.be/HK8Oc4Zg2Lw

https://youtu.be/n2ZFLr5YcjI

https://youtu.be/vP9MUOW7uoQ